Evo gde je Teo za vreme Eurobasketa!

Miloš Teodosić u trening centru Klipersa

Miloš Teodosić je na kraju prošle sezone napustio CSKA odbivši novi ugovor, pošto je odlučio da se konačno oproba u NBA ligi. Posle dosta pregovaranja i ponuda odlučio je da se skrasi u Los Anđelesu, u redovima Klipersa.

Pre definitivne selidbe u “grad anđela” prošao je kompletne pripreme sa našom reprezentacijom i trebalo je da nastupi na ovogodišnjem Eurobasketu, ali je tom planu na put stala hronična povreda koju vuče već nekoliko godina.

Lekari Klipersa tražili su da se on odmah podvrgne terapijama kako bi bio spreman za novu sezonu, a sa tim su morali da se slože i naši timski lekari kojima je bilo jasno da Teo neće moći da nastupi na Evropskom prvenstvu.

Miloš Teodosić u trening centru Klipersa

I dok će se njegovi reprezentativni saigrači u sredu boriti za ulazak u polufinale Eurobasketa, Miloš će i dalje vredno raditi u trening kampu Klipersa, gde je snimljen u njihovoj novoj “Nike” opremi. Čini se da njegov oporavak teče solidno s obzirom da je počeo da radi sa loptom, dok je vidno da je i u boljoj formi, odnosno da deluje znatno mršavije nego što je to bio slučaj tokom prethodne sezone.

U Klipersima polažu ogromne nade u najboljeg evropskog plejmejkera, a nama ostaje da žalimo što ga nema i u Istanbulu jer bi sa Teom sve bilo mnogo lakše.

Komentari