Milojević: Ovde moramo da budemo svake godine

Vladan Milojević

Trener Crvene zvezde, Vladan Milojević, rekao je na današnjoj konferenciji za medije da su se crveno-beli posle dugo vremena vratili tamo gde pripadaju.

Crvena zvezda je dugo čekala ovu utakmicu, a igrači će dati sve da naprave što bolji rezultat.

Došli smo do onoga što smo dugo čekali. Neću biti skroman ako kažem da je pred nama lepo iskustvo, vratili smo se na mesto na kojem Zvezda pripada i moramo da budemo svake godine učesnici ovakvih takmičenja. Spremni smo i motivisani, daćemo sve od sebe da napravimo što bolji rezultat, rekao je Milojević.

Ekipa BATE Borisova je osam puta igrala u evropskim takmičenjima u prethodnih deset godina.

Jedna ekipa koja ima sistem rada, dugo vremena imaju isti sastav, a to je jako važno za svaku ekipu. Iskusni su, poznaju se jako dobro, dominiraju u prvenstvu. Zna se ko šta radi, fizički su jaki, trkački moćni. Taj stil gaje dugo godina, imaju dva igrača iz Srbije koji su im izuzetno važna, Milunović i Ivanić, dodao je Milojević.

Prema njegovim rečima igrači ne bi smeli da se zadovoljavaju onim što su do sada potigli.

Imamo obavezu da pokažemo potencijal koji imamo. Ne bih želeo da mentalitet našeg podneblja utiče na nas, pošto se ovde svi brzo zadovolje rezultatima. Hoćemo da pomerimo lestvicu još više, naglasio je Milojević.

Svi igrači, osim Jovičića, su zdravi i spremni za ovu utakmicu.

Zdravstveno su svi spremni za meč. Znamo koja je važnost utakmice, ali moramo da se fokusiramo na to što želimo. Igračima sam rekao da tako treniramo, da nemamo razloga da se plašimo. Potrebno je eliminisati pritisak koliko je to moguće. Fudbal je igra, a mi moramo da imamo samopouzdanje, zaključio je trener crveno-belih.

Komentari