Tavambino obećanje pred utakmicu u Bernu

leandre tavamba olimpijakos

Napadač Partizana, Lenadre Tavamba, sa puno optimizma dočekuje utakmicu sa Jang Bojsom u četvrtak uveče.

Kamerunac je širio optimizam pred svaki ovosezonski evropski duel crno-belih pa ni ovaj nije izuzetak, a jedan od razloga za optimizam su pojačanja koja su stigla u Humsku ovog leta.

Imali smo vremena da pripremimo ovu utakmicu, da vidimo šta nas očekuje u Bernu. Optimisti smo, verujemo da imamo kvalitet, posebno sa novim fudbalerima koji su pristigli. Dobili smo dosta na brzini i snazi sa njima i mislim da sa tim kvalitetima i te kako možemo da se nadamo pozitivnom rezultatu u Švajcarskoj. Dovođenje Ožegovića, Tošića i golmana Stojkovića je donelo kvalitet više ovom timu. Zajedno smo jaki kao ekipa, svi stremimo istom cilju, a to je da se borimo za Partizan i da mu pomognemo da pobeđuje ne samo u Srbiji već i u Evropi, rekao je Tavamba, a preneo Mozzartsport.

On je dodao da će prva utakmica pokazati gde je Partizan u ovom trenutku.

Prva utakmica u takmičenju je najvažnija. Ona ti daje šansu da pokažeš ambicije, ali i na kom si nivou u ovom trenutku. Želimo da od prvog minuta pružimo najbolju igru i prikažemo dobar fudbal kakav smo pokazivali u kvalifikacijama. Hoćemo prođemo u narednu fazu. “Grobari” nas poznaju, videli su naše kvalitete, na nama je da damo sve što je do nas i da budemo na izuzetnom nivou. Nisam gledao Jang Bojs, imaćemo dovoljno vremena večeras da pogledamo njihove utakmice, dodao je Kamerunac.

Utakmica Jang Bojs – Partizan na programu je u četvrtak od 19 časova, a Tavamba je imao i obećanje za kraj.

Naravno da želim da dam gol. I daću ga, zaključio je Tavamba.

Komentari