Eurobasket: Počela “okupacija” dvorane u Istanbulu

Scene ispred dvorane Sinan Erdem u Istanbulu pred finale Eurobasketa 2017.

Sve ulaznice za finalnu utakmicu Eurobasketa 2017. su rasprodate, iako ih je popodne još uvek bilo. Međutim, veliki broj navijača Slovenije, ali i Srbije došlo je do Istanbula tokom dana i odmah se uputilo ka dvorani “Sinan Erdem” po ulaznice.

Scene ispred dvorane Sinan Erdem pred finale Eurobasketa 2017.

Karte koje su bile na raspolaganju su rasprodate, a do njih dolaze samo oni koji su ih ranije poručili preko interneta. Među njima su i naši navijači koje smo sreli i koji su do Istanbula došli automobilom.

Scene ispred dvorane Sinan Erdem pred finale Eurobasketa 2017.

– Put uopšte nije problem, nas četvoro je došlo ovde a ulaznice smo poručili onlajn. Trebalo nam je oko deset sati mada smo mogli i brže da stignemo da nije bila velika gužva na granici. Bilo je toliko Slovenaca da se stvorila velika gužva, baš mnogo ih je došlo, poručili su nam srpski navijači koji su danas stigli.

Scene ispred dvorane Sinan Erdem pred finale Eurobasketa 2017.

Slovenci su se u međuvremenu raširili po prostoru ispred dvorane i mašu svojim zastavama. Najveći broj njih je u zelenim dresovima slovenačke reprezentacije, a neki od njih su i prilegli ispred same dvorane, verovatno umorni od sinoćnjeg lumpovanja.

Komentari