Muta Nikolić očekuje drugačiji Partizan

Miroslav Muta Nikolić

Miroslav Muta Nikolić je i pre početka Evrokupa rekao da Partizan nema velike ambicije u ovom takmičenju, a posle neprijatnog poraza od Albe (111:85), nije mu ostalo ništa drugo nego da to ponovi.

– Imamo veoma mlad tim, Pecarski je na primer 2000. godište i naš izbor je da razvijamo mlade igrače za budućnost. Igramo u izuzetno jakoj grupi u Evrokupu i nemamo najviše ambicije u ovom takmičenju. Odbrana je bila na niskom nivou, a ni lopta nije išla tečno u napadu. Partizan koji ste videli nije ono što očekujem da bude u narednim mesecima. Čestitam Albi na potpuno zasluženoj pobedi. Oni su veoma jak, profesionalan tim i igrali su veoma agresivno, rekao je Nikolić posle poraza u Berlinu.

Patrik Miler, koji je bio među boljima bar kada je napad u pitanju, očekuje bolja izdanja crno-belih u nastaku Evrokupa.

– Evrokup je veoma jako takmičenje, potpuno drugačije od ABA lige. Sada znamo šta možemo da očekujemo i moramo da igramo sa više intezinteta. Mlad smo tim, moramo da se fokusiramo i možemo da budemo samo bolji, rekao je Miler.

Komentari