Ivan Ilić: Hvala stručnom štabu na šansi, mogu mnogo bolje

Ivan Ilić Crvena zvezda

Mladi vezista Crvene zvezde Ivan Ilić odigrao je svih 90 minuta u pobedi crveno-belih nad Dinamom iz Vranja u šesnaestini finala Kupa Srbije.

U razgovoru za klupski sajt talentovani fudbaler je istakao da nije očekivao da će ovako brzo dobiti šansu.

Ovo je prva utakmica u seniorskoj konkurenciji na kojoj sam čitavih 90 minuta bio na terenu. Od mog debija prošle sezone, koji je bio veliki podstrek za mene, čekao sam ovaj trenutak. Nisam očekivao da će mi šef ukazati ovakvo povrenje, da ću provesti celu utakmicu u igru i zahvalio bih se njemu, kao i stručnom štabu, na šansi koju sam dobio. Takođe veliku zahvalnost dugujem i svojim saigračima koji su me bodrili svih 90 minuta, rekao je Ivan Ilić za klupski sajt.

Ilić je dodao da mu je mnogo pomoglo što je trenirao sa prvim timom na mini pripremama u Sloveniji.

Zadovoljan sam svojom igrom, mada mogu mnogo bolje, sa više trčanja i borbe, ali sve će to doći na svoje. Dosta mi je pomoglo što sam protekle nedelje bio sa ekipom na mini priremama u Sloveniji. Tamo smo dosta radili na taktici, uvežbavali akcije i nove načine da dođemo do protivničkog gola. To je meni kao mladom igraču posebno značilo. Očekuje me još više truda i rada u budunosti, nastaviću da se dokazujem ekipi i stručnom štabu i da spemno čekam svoju šansu, dodao je Zvezdin tinejdžer.

Komentari