Čović: Komšije se bave interesantnim stvarima [VIDEO]

Nebojša Čović

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović je u razgovoru sa medijima za vreme treninga crveno-belih govorio je o raznim košarkaškim temama.

Prvi čovek aktuelnog šampiona ABA lige osvrnuo se na start sezone. Čović smatra da su dosadašnje partije u Evroligi na odličnom nivou.

Liga ide dalje, imamo još 17 kola u Aba ligi i 27 kola u Evroligi, duga je sezona. Ovo je novi tim, potrebno je strpljenje. Novi stručni stab. Crvena zvezda je odigrala dobro sve tri utakmice u Evroligi. Što se tiče ABA lige moglo je to i bolje. Sasvim dobro ide. Ceo stručni stab radi svoj posao kako treba. Zvezda se ni na jednoj utakmici obrukala, a pobedila je Barselonu. Protiv Žalgirisa i Himkija se pričalo da ćemo izgubiti 20 i 30 razlike, rekao je Čović.

Čović je istakao da je zadovoljan radom stručnog štaba na čelu sa mladim trenerom Dušanom Alimpijevićem i naglasio da su moguće promene u igračkom kadru.

Ovaj tim je napregnut sa aspekta finansija. To je odgovor svima koji smatraju da smo državni projekat. Tim nije zatvoren. U rosteru možemo imati 17 do 20 igrača. Što se tiče Kešelja uredno trenira. Na treneru i stručnom štabu je da odrede minutažu. Polako, ima vremena. Ja nisam nezadovoljan. Prognoze su bile da ćemo u Evroligi ostvariti jednu pobedu i ja volim takve prognoze.

Na društvenim mrežama su se pojavili određeni dokumenti o finansijskim izveštajima Zvezde.

Vest koja je bajata i koja je puštena od naših komšija. Komšije se bave interesantnim stvarima. Ništa nije sakriveno i to pokazuje kroz koji proces Zvezda prolazi od 2011. godine. Naši finasijski izveštaji su apsolutno tačni, oni prolaze kroz našu reviziju i reviziju Evrolige. To nije kao što je bilo u nekadašnjoj Evroligi, kada ste mogli da zabašurite karte sredstvima iz ljubavi. Video sam i odluku crno-bele boje. Nije mi jasno da neko prikaže gubitak od 39 miliona dinara, a da samo bivšem treneru duguje 600 hiljada evra, dodao je Nebojša Čović.

Komentari
Advertisements

1 KOMENTAR

Comments are closed.