Na redu je Pumina era: Procurio izgled novog Milanovog dresa

milan puma izgled novog dresa novi ugovor tehnicki sponzor

Juče je službeno potvrđen raskid saradnje Adidasa s Milanom nakon gotovo 20 godina. Kao novi tehnički sponzor Rosonera najbolje kotira još jedan nemački proizvodač sportske opreme Puma.

Nakon povlačenja Adidasa Milan je ostao bez godišnjeg sponzorskog ugovora vrednog 19,7 miliouna evra. Novi tehnički sponzor, verojatno Puma, Milanu bi trebalo doneti godišnje skromnih 10-15 miliona evra.

Milanov finansijski direktor Lorenco Đorđeti u razgovoru za Calcio e Finanza uveren je kako će novi ugovor biti bolji od prethodnog.

Dogovor s novim tehničkim sponzorom, koji će stupiti na snagu 1. jula 2018., biće bolji iz ekonomskih aspekata nego prethodni s Adidasom, započeo je Đorđeti.

Pregovori s novim tehničkim sponzorom su u toku, finansijski detalji biće poznati nakon što sklopimo konačan dogovor, završio je finansijski direktor Milana.

Na internetu kruže brojne verzije novog izgleda dresa Milana u Puminom ruhu, no jedna se posebno istaknula jer se radi o dizajnu proizašlog direktno iz bliskih krugova Pumine kompanije.

milan puma novi dres sezona 2017 2018 nova era

Komentari