Milojević: Mislite da sam uplašen?

vladan milojević trener crvene zvezde

Trener Crvene zvezde, Vladan Milojević, obratio se engleskim i srpskim novinarima u Londonu sa jasnim stavom da nema straha pred sutrašnji duel.

Milojević je rekao da je fudbal sport u kojem je sve moguće.

Mislite da sam uplašen? Nisam, ovo je fudbal, kada bih se plašio jednostavno bih promenio posao, ne bih bio ovde. Mojim igračima su ovakvi mečevi potrebni, bilo bi idealno kada bi ih igrali svake nedelje jer samo tako mogu da rastu kao igrači. Ja sam zadovoljan što je baš ova generacija igrača dovela klub na Emirejts, rekao je Milojević.

Arsenal je jedan od najboljih klubova na svetu.

Arsenal je jedan od najboljih svetskih klubova, ali ako budemo igrali naš najbolji fudbal sve će biti moguće, dodao je srpski stručnjak.

On je stao u odbranu sistema rotacije koji forsira Arsen Venger, koji ni ovog puta crveno-belima neće suprotstaviti najbolji tim.

Arsenal je u Beogradu potvrdio da ima daleko jači tim od našeg i da ti igrači zaslužuju da igraju u prvom timu. Venger poznaje svoje igrače i ja ne želim da mu se mešam u posao, jer igraju četiri različita takmičenja. Mladi igrači kroz Ligu Evrope stiču preko potrebno iskustvo i razumem kada im pruža šansu, jer to je važno za njihovu budućnost, zaključio je Milojević.

Crveno-beli su danas trenirali na Emirejtsu, a jedna stvar je posebno impresionirala igrače i rukovodstvo srpskog vicešampiona.

Komentari
Advertisements