Pep Gvardiola se veoma uplašio gostovanja u Napulju

Napet Pep Guardiola gostovanje u Napulju

Večeras se na San Paolu igra 4. kolo grupne faze Lige šampiona, a glavni dvoboj večeri je duel Napolija i Mančester Sitija.

U prošlom kolu na Etihadu je Siti kao domaćin slavio sa 2:1 protiv sjajnog Napolija. Večeras se očekuje potpuno drugačiji scenario s obzirom na to da kompletan jug Italije s neverovatnom euforijom dočekuje večerašnji fudbalski spektakl.

Trener Sitija Pep Guardiola je na konferenciji za medije u utorak jasno stavio do znanja kako strahuje od Napolija, njihovih vatrenih navijača, kultnog stadiona i neopisive atmosfere na istom.

Pre svega, neverovatna čast mi je biti u Napulju prvi put u mom životu, kao igrač, a ni trener do sada nisam imao prilike da gostujem ovde, započeo je Španac.

Imam zaista veliko poštovanje prema Napoliju, posebno zbog njihovog način igre, a divim se i treneru Sariju. Očekuje nas veliki, veliki izazov. Na trenutke će nas Napoli nadigrati kao niko nikad do sada, biće zastrašujuće nadmoćni, ali naš ključ uspeha je da izdržimo taj pritisak. Na kraju dana ovaj sport je čista emocija koja treba da dopre do navijača, a Napoli je za mene kao gledaoca najbolji primer veze fudbala i emocija, završio je Pep Gvardiola.

Komentari