Rigorozne mere u Humskoj: Evo šta u četvrtak očekuje navijače Partizana [VIDEO]

Partizan navijači

Partizan dočekuje Skenderbeg u četvrtom kolu B grupe Lige Evrope, u četvrtak, 2. novembra od 19 časova.

Utakmica u Humskoj ima epitet visokog rizika, a uprava crno-belih rešila je da ništa ne prepusti slučaju. Poznato je da je Partizan pod prismotrom UEFA zbog pređašnjih incidenata.

Generalni direktor srpskog šampiona Miloš Vazura naglasio je da će klub učiniti sve da susret sa Skenderbegom prođe bez ijednog incidenta i napomenuo navijačima kako treba da se ponašaju.

Očekujem da utakmica prođe bez ijednog incidenta. Ukoliko bude krenulo pogrdno navijanje , biće zumirano lice počiniocima i u roku od pet minuta obezbeđenje će mu prići kako bi ga izvelo sa stadiona. Sa navijačima sa Juga smo se dogovorili oko koreografije. Tu koreografija će prethodno u UEFA da im najavimo šta će se raditi na našoj najbitnijoj tribini, to je na Jugu, rekao je Vazura.

Vazura je apelovao na navijače da dođu ranije na meč, jer će morati da prođu nekoliko kontrolnih prstenova. Biće oduzimanja metalnih predmeta, kovanog novca, ključeva i upaljača. Za navijače na centralnim delovima tribina predviđene su narukvice, kako bi svako sedeo na svom numerisanom mestu. Navijačima je naloženo da dođu sa ličnom kartom na utakmicu.

Kapije stadiona u Humskoj biće otvorene tri sata pre početka susreta.

Komentari
Advertisements

1 KOMENTAR

Comments are closed.