Jovanović: Volim da uđem u igru kada se lomi utakmica

Đorđe Jovanović

Mladi golgeter Partizana Đorđe Jovanović na najbolji način je iskoristio tridesetak minuta koliko je dobio od Miroslava Đukića protiv Mačve. Jovanović je postigao treći gol za crno-bele i potvrdio pobedu u Šapcu.

– Četiri kola nisam bio u protokolu, a poslednji put sam ušao protiv Skenderbega. Iskreno najviše volim kad uđem kad se lomi utakmica i uvek mislim i osećam da ću da dam gol za pobedu Fantastično se osećam zaista, rekao je Jovanović za klupski sajt.

Mladi napadač priznaje da je Mačva pružila snažan otpor.

– Za nas veoma teška utakmica, mi umorni i iscrpljeni od utakmice sa Skenderbegom, a oni zaista sa velikim motivom. Na sreću Tavamba je u dobroj formi što je i danas potvrdio i započeo preokret. Mačvi čestitam na borbenosti.

Đorđe Jovanović i Miroslav Vulićević proslavljaju gol protiv Mačve

Ništa bez kapitena Ilića, stao je i na belu tačku?

– O Saletu ne treba trošiti reči! Legenda koja hoda! Uvek kada uđe donese promenu u igri na bolje, poveže redove, da nam sigurnost, a protiv Mačve je to kompletirao golom.

Jovanović je otkrio kome je posvetio gol u Šapcu.

– Prelep kraj i rezultat za odlazak na pauzu. Odlazim kod mojih u Leposavić da se odmorim i da proslavim 6. rođendan mlađeg brata Matije, kome i posvećujem gol uz navijače i moje saigrače. Slavlje je za dva dana, tako da ćemo proslaviti duplo – završava 18-godišnji Jovanović.

Komentari
Advertisements