Obradović: Partizan ima potencijal

Saša Obradović

Saša Obradović je bio zadovoljan pobedom Lokomotive nad Partizanom i nije želeo da komentariše manji incident koji se dogodio krajem prvog poluvremena, kada je pogođen sa tribina u glavu.

– Nije me zabolelo, rekao je uz osmeh Saša Obradović.

O samoj utakmici trener Lokomotive je rekao:

– Ušli smo u utakmicu prilično mekano, a protiv Partizana pred ovako fanatičnim navijačima ne možeš tako da igraš. Partizan je pokazao da ima veliki potencijal na poziciji bekova. Danas je i Semjuels dao veliki doprinos i verujem da će crno-beli, pre svega u ABA ligi biti još bolji, rekao je Obradović i dodao:

– Bilo nam je važno da večeras pobedimo da bi drugu fazu Evrokupa igrali malo opuštenije. Svaki naš put traje 10-15 sati i razumem zašto moji igrači nemaju na svakoj utakmici pun fokus. U drugom poluvremenu smo napravili razliku i zasluženo pobedili.

O ambicijama Lokomotive ove sezone u Evrokupu Obradović je rekao:

– Ne znam da li smo favoriti. Od 10-15 igrača koje smo hteli da dovedemo nismo doveli nijednog. Doveli smo dobre igrače koji još uvek ništa nisu osvajali. Dugo je takmičenje, a uloga favorita mora da se zasluži. Ambicije su uvek velike i ne bežim od pritiska. Uvek sam ga imao i kao igrač i kao trener. Ne bavim se toliko pritiskom, već kako da poboljšam igru svog tima i kako ja da budem još bolji, zaključio je Obradović.

Komentari