Đoković se ponovo vraća na mesto “zločina” [VIDEO]

Kirjos i Đoković Akapulko

ATP turnir iz serije 500 u Akapulku iz godine u godinu je sve atraktivniji i veliki broj tenisera iz svetskog vrha dolazi u čuveno meksičko letovalište.

Pre nekoliko meseci “Vrelinu Akapulka” osetio je i najbolji srpski teniser Novak Đoković, koji je u Meksiku na svakom koraku doživljavao neviđene ovacije, pogotovo od strane dece. Najbolji srpski sportista u 21. Veku izazivao je histeriju gde god da se pojavio, a trenirao je na prepunom centralnom terenu, što je bilo prvi put da se tako nešto dogodilo u Akapulku.

Podsetimo, Novak je poražen u četvrtfinalu od Nika Kirjosa.

Direktor turnira Raul Zurutuza istakao je da je glavni cilj organizatora za 25. izdanje Akapulka da Novak Đoković zaigra u glavnom žrebu.

Ne znamo ništa u vezi sa Novakom. Ostavićemo pozivnicu otvorenom. Još uvek nije obelodanio kalendar za narednu godinu i zato moramo da čekamo i vidimo šta će se dogoditi. Napustio je našu zemlju veoma zadovoljan. Želimo da dođe, rekao je Zurutuza.

Rafael Nadal potvrdio je učešće naredne godine, a cilj organizatora je da privole i Rodžera Federera da nastupi na ovom turniru.

Uvek je sjajno imati takve igrače na turniru. Naravno moramo vrednovati činjenicu da će Nadal igrati, a on je trenutno prvi teniser na svetu. Jedan od naših ciljeva je i da dovedemo Federera. Pokušavali smo, insistirali, ali još uvek nije došlo do toga. Nadamo se da će doći u budućnosti, dodao je Zurutuza.

Komentari