Čović odgovorio Terziću: “Dva smo sveta različita”

Nebojša Čović

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić nedavno je izjavio da predsednika košarkaškog kluba Nebojšu Čovića nije video dve godine i da osim zajedničkih akcija ekipe nemaju drugih dodirnih tačaka.

Oglasio se i Nebojša Čović, koji je za sajt RS istakao da je srećan zbog uspeha fudbalskog kluba u Evropi i da će KK podržavati sve ekipe u okviru SD Crvena zvezda i podsetio na uzajamno poštovanje svih igrača.

Čović je naglasio da nema potrebe da razvija odnos sa Terzićem jer su po prirodi drugačije ličnosti.

Izuzetno mi je drago da konačno i naš FK ima rezultate u Evropi, jer su košarkaški, rukometni, vaterpolo, odbojkaški, kik-boks, džudo, atletski, … i svi ostali klubovi, deo SPORTSKOG DRUŠTVA Crvena zvezda, jednog od najtrofejnijih na svetu. I svi se radujemo tim uspesima, jer to tako treba i mora da bude!

Da li svi tako gledaju , nije na meni da procenjujem, nego na zvezdaškoj javnosti. Što se Košarkaškog kluba tiče, uvek ćemo podržavati naš fudbalski klub, kao i sve ostale klubove u SD CZ, i kada je teško, poput utakmice sa italijanskim “Sasuolom” i kada je lepo, poput proslave fudbalske titule pre dve godine, ili utakmice sa “Krasnodarom”. I tako će uvek biti dok sam ja predsednik KK, jer naše je da ujedinjujemo Zvezdaše, a ne da ih delimo!

Istina je da se direktor FK, i ja, kao predsednik KK i potpredsednik UO SD, ne viđamo. Ne vidim ni kako bismo, s obzirom da direktor reče “da radi 24 sata dnevno”. Inače smo “dva sveta različita” u mnogo čemu. Bez dodirnih tačaka, s obzirom na potpuno različita životna interesovanja. I tako neka ostane…

Čekaju nas nove velike obaveze i utakmice u Evroligi. Rado bih pozvao gospodina Terzića da bude naš gost naredne srede u “Beogradskoj Areni” protiv CSKA, ali ću razumeti i ako ne dođe, jer fudbaleri, koji samoinicijativno dolaze na naše mečeve, imaju važnu kup utakmicu u Čačku.

U svakom slučaju, našem FK želim puno uspeha u narednom periodu, i da dođu do vrha, a mi ćemo se već, kao što radimo i prethodnih godina, potruditi da na vrhu, bez obzira na brojna saplitanja, ostanemo što duže, rekao je Čović za RSB.

Komentari