Jevtović: Voleo bih da zaigram sa kumom u Zvezdi

Milan Jevtović Rozenborg

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić nedavno je najavio da će crveno-beli pokušati da u zimskom prelaznom roku dovedu četvoricu fudbalera.

Javna je tajna da je prioritet kluba iz Ljutice Bogdana Milan Jevtović.

Krilni fudbaler Antalije, koji je trenutno na pozajmici u Rozenborgu, istakao je u razgovoru za Sportski žurnal da će glavni reč imati turski klub, sa kojim ga ugovor veže ugovor na još dve i po godine.

Ništa neće zavisiti od mene! Igrač sam Antalije i ljudi iz turskog kluba će se pitati gde ću da nastavim karijeru. Imam ugovor na još dve i po godine. Kad se završi prvenstvo u Norveškoj vraćam se u Tursku i posle toga će sve biti mnogo jasnije, rekao je Jevtović za Sportski Žurnal.

Jevtović je naglasio da mu je želja da pređe u Crvenu zvezdu i zaigra sa kumom Brankom Jovičićem.

Obostrana želja postoji, samo je važno da se klubovi dogovore. Zvezda je veliki klub. Svako ko počne da igra fudbal ima želju da jednog dana obuče crveno-beli dres i da istrči na prepun stadion “Rajko Mitić”. Pratim sve. Znam dobro kakvo je stanje u klubu. Redovno se čujem sa kumom Brankom Jovičićem, koji mi je mnogo toga lepog rekao o Crvenoj zvezdi. Voleo bih da ponovo zaigramo zajedno, jer nam je to bio dečački san, pa još i u dresu Crvene zvezde. Bilo bi to sjajno, dodao je krilni fudbaler.

Komentari