Đukić najavio rotacije za Rad i neke lepe vesti za period koji dolazi [VIDEO]

trener partizana Miroslav Đukić

Fudbaleri Partizana utakmicom sa Radom u Kupu Srbije ulaze u seriju teških i važnih utakmica, a trener Miroslav Đukić izjavio je da očekuje težak duel sa “građevinarima”.

Ulazimo u završnu fazu ovogodišnjeg takmičenja, utakmica sa Radom je veoma bitna i teška. Očekuje nas dobar rival, ali mi moramo da počnemo dobro i da ostavimo dobar utisak pred dolazeće utakmice. Rad je u prvoj utakmici sa nama pokazao da je nezgodna ekipa, što znači da moramo da uđemo maksimalno i bez opuštanja u utakmicu. Ekipa sa Banjice je mešavina mladosti i iskustva, biće oslabljeni neigranjem dvojice igrača koji su sa mladom reprezentacijom, ali bez obzira na to, oni su agresivna ekipa, koja želi da ima posed, rekao je Đukić.

Trener crno-belih je najavio određene rotacije u timu kako bi igrači izdržali paklen ritam. Osim Stojkovića i Pantića koji su sa reprezentacijom u konkurenciji nisu još neki igrači zbog povreda.

Očekuje nas niz od devet utakmica za mesec dana, povređeni su Suma, Ćirković, Munir i Jovanović, pa će sigurno biti rotacija da bi mogli da izdržimo paklen ritam koji nas očekuje, dodao je Đukić.

Ipak, navijače može da raduje situacija oko reprezentativca Gvineje, a odlično napreduje i oporavak Nebojše Kosovića.

Suma je počeo da trči, sutra ćemo mu pojačati intenzitet treninga i od četvrtka ga očekujem sa ekipom. Moram da pomenem i Kosovića čiji oporavak ide zaista dobro, radi se o dobrom i plemenitom igraču, što pre se oporavi biće nam veoma potreban, zaključio je Đukić.

Utakmica Partizan – Rad biće odigrana u sredu od 18.30 časova.

Komentari