Krstajić ponosan: Igrači su u Aziji otvorili novu temu

mladen krstajić na utakmici južna koreja - srbija

Vršilac dužnosti selektora Srbije, Mladen Krstajić, zadovoljan je izdanjem “orlova” protiv Južne Koreje i kompletnim utiskom koji je Srbija ostavila na azijskoj turneji.

Krstajić je rekao da je ponosan na igrače jer su pokazali maksimalnu ozbiljnost i veliku profesionalnost na terenu i van njega.

Mislim da smo u meč ušli dobro pripremljeni, veoma koncentrisani. Momci su pokazali da su dobra grupa, i pored napornog puta, malo vremena za aklimatizaciju, pokazali su maksimalnu ozbiljnost i veliku profesionalnost na terenu i van njega. Veoma sam ponosan na njih. Stariji igrači su prihvatili mlađe, osetila se ta pozitivna atmosfera i na terenu, a pozitivan rezultat koji smo ostvarili je kruna takve atmosfere. Drago mi je i zbog Baneta Ivanovića, našeg kapitena, koji je danas nastupao 100. put za reprezentaciju i ja mu želim da još dugo traje, jer je pravi vođa. Možemo, dakle, srećni i ponosni da se vratimo sa ove turneje, rekao je Krstajić, a preneo sajt FS Srbije.

južna koreja - srbija 1:1, detalj sa utakmice

Jedan od ciljeva ove turneje bio je da mladi igrači dobiju priliku.

Cilj turneje je i bio da se mladi igrači ubace u vatru, da vidimo da li imaju kvalitet koji su i potvrdili. Svi oni su otvorili “novu temu” koja se tiče spiska putnika za Svetsko prvenstvo. Ova turneja je uspela, Srbija je dobila još šest-sedam igrača na koje može da računa u budućnosti. I ko god da bude vodio Srbiju u Rusiji, imaće slatke muke da izabere one koji će nas tamo predstavljati, dodao je doskorašnji pomoćnik Slavoljuba Muslina.

Osvrnuo se i na uspeh mlade reprezentacije u Jermeniji.

Pet od pet je veliki uspeh. I mogu samo da čestitam kolegi Đoroviću koji je bio i omalovažavan, a pokazao je da je pravi čovek na pravom mestu, zaključio je Krstajić.

Komentari