Srnić veruje u Zvezdino proleće u Evropi

Slavoljub Srnić

Slavoljub Srnić igrao je ove jeseni kao preporođen kod Vladan Milojevića i od igrača koji je bio ”viđen” za prodaju letos, postao uzdanica vicešampiona.

Krilni napadač veruje da će Crvena zvezda u preostale dve utakmice izboriti dovoljan broj bodova koji će joj omogućiti zimovanje u Evropi. Da li će sa njim crveno beli u prolećne biitke, ni on sam još uvek ne zna.

– Baš bi mi bilo krivo da ne budem tu ako uđemo u nokaut fazu. Ne samo da želim da igram u Zvezdinom dresu u Evropi, već i da pobeđujem i, ako je moguće, osvojim takmičenje. Svi smo skoncentrisani na prolazak grupe, ali i na obaveze u prvenstvu, jer želimo da vratimo titulu, kaže Srnić za Sportski žurnal.

Narednog leta Srniću ističe ugovor sa Zvezdom. Da li će potpisati novi, ili predstoji odlazak u inostranstvo, poput brata blizanca Dragoljuba, koji nastupa za poljski Slask, Slavoljub kaže.

– Postoje priče oko novog ugovora, ali čekam da se završi jesenja sezona. Tada ću sesti sa ljudima u klubu i videćemo šta da radimo. Postoje neka interesovanja iz inostranstva, ali sve je na klubu, zagonetan je Slavoljub Srnić koji kaže da je dobro što se Crvena zvezda interesuje za Jevtovića iz Rozeborga, jer klub mora da se pojačava u svakom prelaznom roku.

Komentari