Vazura o novim pretnjama UEFA

Miloš Vazura

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura nije previše zabrinut posle saznanja da se klub iz Humske ponovo našao na dnevnom redu Disciplinske komisije UEFA.

Brojni su propusti u organizaciji utakmice protiv Jang Bojsa, koje je u svoj izveštaj uvrstio delegat, a sveža su i upozorenja iz Niona da će Partizan biti isključen iz međunarodnih takmičenja ako ne obuzda svoje navijače.

Vazura tvrdi da se to neće dogoditi.

– Mislim da su optužbe bez osnova i da ćemo dokazati da prijava nije na mestu i da smo u pravu. Nema opasnosti od izbacivanja iz Evrope, ovo nije veliki incident. Vuče samo neku od finansijskih kazni. Tu su bile dve petarde, a ulazak na teren su protumačili tako što je jedan od skupljača lopti ušao na teren – rekao je Vazura u izjavi za Informer i dodao:

– Dakle, možemo da dobijemo finansijsku kaznu i ništa više. Sve ostalo bi bio veliki skandal. Ne postoji mogućnost da nas izbace iz Evrope, a da igramo pred praznim tribinama mogućnost je vrlo mala. Očekujemo samo finansijsku kaznu. Oni smatraju da su rasistički povici kad su navijači skandirali “kraljevina Srbija” – zaključio je generalni direktor crno-belih.

Komentari