Klub sa pet evropskih trofeja želi Boaćija, belgijski skauti gledali petoricu igrača Partizana

Ričmond Boaći na utakmici sa Zemunom

Ričmond Boaći će u januarskom prelaznom roku biti jedan od najtraženijih fudbalera Crvene zvezde, a u red za reprezentativcem Gane stao je još jedan torfejni evropski klub.

Najboljem strelcu Crvene zvezde cena raste iz dana u dan, ponuda je sve više, a prema navodima belgijskih medija za Boaćija je zainteresovan i višestruki prvak ove zemlje, vlasnik pet evropskih trofeja, Anderleht.

Napadač briselskog kluba, Lukaš Teodorčik, po svemu sudeći je završio misiju u ovom klubu, a kao idealna zamena pominje se upravo Boaći iako zvanične potvrde o interesovanju još uvek nema.

Ne želim da komentarišem glasine, nisam to činio ni u Gentu, još manje želim da to radim u Anderlehtu, kratko je izjavio trener Hajn Vanhezebruk.

Anderleht je dva puta u svojoj istoriji osvajao Kup pobednika kupova, jednom i Kup UEFA, dok je dva puta pobeđivao i u Superkupu Evrope.

Skauti Anderlehta bili su pre dva dana u Beogradu i pratili utakmicu Partizan – Jang Bojs, a iz njih u Humskoj su bili i predstavnici Klub Briža, odnosno Genka. Predmet njihovog interesovanja bila su petorica igrača Partizana, Leandre Tavamba, Marko Janković, Marko Jevtović, Ognjen Ožegović i Everton Luiz.

Komentari