Vučelić: Zvezda pravi alibi, da li ih je Kokeza oštetio tako što nije dozvolio da se utakmica sa Voždovcem namesti

Milorad Vučelić i Slaviša Kokeza na utakmici sa Jang Bojsom

Sukob na relaciji dva naša najpopularnija kluba, koji poprimio besmislene oblike na kraju prošle sezone, ne jenjava.

Crvena zvezda optužuje Partizan da je u sprezi sa Fudbalskim savezom Srbije i predsednikom Slavišom Kokezom, do u Humske misle da pojedine sudije rade u korist crveno-belih.

Predsednik Partizana Milorad Vučelić je u intervjuu za Sportski žurnal istakao da sumnja da će se u skorijoj budućnosti popraviti odnosi sa upravom Crvene zvezde.

Teško… Taj specijalni rat će nastaviti da traje… Licemerno je da mi imamo dobar stav prema rukovodstvu Zvezde, da zajedno ručamo, ljubimo se, a onda iz potaje odmah sledi saopštenje. Zato je bolje da budemo u hladnim, konvencionalnim odnosima što je meni žao mada nemam neku posebnu čežnju za njima jer biram prijatelje s kojima ručavam. Žao mi je što će se taj specijalni rat nastaviti. Zaprepašćujuće je da se sudije ne oglašavaju i ne mogu da shvatim da nemaju toliko samopoštovanja da nekome ko ih permanentno optužuje za lopovluk – kažu: ne krademo! Ili da nekome ko ih stalno optužuje da su lopovi, kažu: dobro, pošto stalno pričaš da smo lopovi sad ćeš da vidiš kako se pošteno sudi, rekao je Vučelić za Sportski žurnal.

Prvi čovek crno-belih je naglasio da problem dolazi iz suprotnog tabora, koji u Partizanu pronalazi alibi za svoje neuspehe.

Stalno im nešto smeta. Naš narod kaže: kojoj ovci svoje runo smeta, tu nema ni ovce ni runa… To su alibi stvari… Po čemu se očitava taj Zvezdin tretman? Mi imamo normalan status. Privilegiju imamo takvu da kad Zvezda da gol iz auta, izjavim da mislim da je to materijalna povreda pravila. Druga reakcija je bila na Srđana Obradovića koji je u tome učestvovao i dobio naziv „Zlatna kopačka fudbalskog prvenstva Srbije”.

Vučelić se osvrnuo na odnos sa FSS-om i na utakmicu Voždovac – Crvena zvezda, koja je praktično bila odlučujuća u šampionskoj trci prethodne sezone.

FSS nam je uvek finansijski pomagao kao i Zvezdi. Da li je Slaviša Kokeza oštetio Zvezdu tako što nije dozvolio da se utakmica sa Voždovcem namesti, a bila je nameštena? To je kruna: Da li je to argument i za koga: Zvezdu, Voždovac, Partizan, Kokezu…, dodao je Milorad Vučelić.

Komentari
Advertisements