Iliev o Mitroviću, Petroviću i Stojkoviću

Ivica Iliev

Partizan je izborio plasman u šenaestinu finala Lige Evrope, a u domaćem šampionatu zaostaje za Crvenom zvezdom šest bodova.

Navijače crno-belih trenutno najviše zanima sa kojim će igračkim kadrom Partizan nastupati u prolećnoj sezoni.
Pominju se dolasci Aleksandra Mitrovića i Radosava Petrovića, kao i odlasci Vladimira Stojkovića i Leandrea Tavambe.

Sportski direktor beogradskog kluba Ivica Iliev gostujući na Arena sport TV je istakao da je dolazak napadača Njukasla nerealan.

Ja bih bio najponosniji sportski direkrtor kada bi se to desilo, ali pričamo o nerealnim stvarima. Veliki je Partizanovac, dete kluba, ali gotovo je nemoguća situacija. Ipak, lepo je to čuti, Partizan treba da teži tome da dovede takvog igrača, rekao je Iliev na TV Arena, a prenele Sportske.net.

Nekadašnji reprezentativac Srbije Petrović daleko je bliži dolasku u Partizan.

U mojoj viziji Petrović ima svoje mesto, jer sam i igrao sa njim u Ligi šampiona 2010. On bi Partizanu doneo nešto što nam sada fali. I letos sam pokušavao da ga dovedem, bili smo i blizu, ali i daleko. Neću odustati, jer je malo takvih igrača, pokušaću da nađem način sa ljudima iz kluba i možda uspemo da ga dovedemo, naglasio je sportski direktor Partizana.

Iliev je takođe napomenuo da je izjava Vladimira Stojkovića o napuštanju Partizana pogrešno interpretirana i da za sada nema ništa od njegovog odlaska iz kluba.

Ja uopšte ne razmišljam u tom pravcu. U nekom razgovoru sa njim ne vidim da je tako alarmantno kako su mediji to preneli. Ja verujem da će Partizan napraviti još moćniji tim za evropsko proleće i da će u tom timu biti Stojković, kazao je Iliev i dodao da Tavamba nema otkupnu klauzulu u ugovoru i da nije na prodaju.

Komentari
Advertisements