Binić: Neverovatne laži jer Terzić želi na Kokezino mesto

Dragiša Binić

U danu koji su obeležila saopštenja Partizana i Crvene zvezde oglasio se i nekadašnji fudbaler crveno-belih, Dragiša Binić.

Član Izvršnog odbora FS Srbije zadužen za regularnost takmičenja oštro je kritikovao večite rivale i najavio podizanje prijava protiv Partizana i Crvene zvezde koji svojim saopštenjima, kako je rekao, prave rijaliti od fudbala.

U vremenu kada Fudbalski savez i srpski fudbal postižu najbolje rezultate u poslednjih 20 godina, dva naša najveća kluba vode rat saopštenjima koji od fudbala prave rijaliti. Umesto da slavimo i hvalimo plasman reprezentacije na Svetsko prvenstvo, fantastične rezultate svih mlađih selekcija Fudbalskog saveza Srbije, kao i dobre rezultate naših klubova na evropskoj sceni, Partizan i Crvena zvezda, kao i pojedinci koji se kriju iza imena ta dva kluba, unose zlu krv u srpski fudal.

Fudbalski savez Srbije i ja kao lice odgovorno za njegovu regularnost neće više tolerisati laži i obmane, pre svega alibi napade na institucije Saveza koji imaju jasnu pozadinu. Zbog nedavnih izjava već sam podneo prijave protiv Miloša Vazure i Mitra Mrkele, a sutra će disciplinskim organima biti podneta prijava i protiv Partizana i Crvene zvezde, sve u skladu sa disciplinskim pravilnikom i etičkim kodeksom.

Takođe, neverovatna je i neshvatljiva količina neistina koje se serviraju na račun FSS i predsednika Slaviše Kokeze, sve zbog ambicije Zvezdana Terzića da preko noći uzurpira mesto predsednika Saveza. Uvredama i lažima se ne može boriti protiv svih napora predsednika FSS u iskorenjivanju nečasnih radnji u našem fudbalu, kao i rezultata koji su postignuti u svim reprezentativnim selekcijama. I koristim ovu priliku kao član Izvršnog odbora FSS da pozovem Zvezdana Terzića da se legitimiše i javno kandiduje za predsednika FSS, navedeno je u saopštenju Dragiše Binića.

Komentari
Advertisements