Keln veoma zabrinut: Oficiri za bezbednost u Beogradu, nema kontakta sa navijačima

Slavoljub Srnić na utakmici u Kelnu

Navijači Crvene zvzede dugo su čekali priliku kao večerašnju i nema sumnje da će fudbalere Kelna dočekati najblaže rečeno plaklena atmosfera na stadionu “Rajko Mitić”.

Keln ima svoje probleme, i to velike, počev od očajnih igara u Bundes ligi, preko nezadovoljstva navijača i velikog broja povređenih igrača pa sve do mogućih problema koje bi mogli da im naprave njihovi navijači u Beogradu.

Očekuje se da će ih u Beogradu biti oko 6.000, oko tri puta manje nego u Londonu kada su napravili haos pred početak utakmice sa Arsenalom. Već izvesno vreme ne postoji nikakav kontakt između uprave i navijača Kelna pa se u ovom nemačkom klubu pribojavaju da bi mogli da naprave nešto što bi dovelo do kazne i suspenzije od strane UEFA.

Kako je preneo express.de oficiri za bezbednost Kelna doputovali su pre dva dana u Beograd kako bi u dogovoru sa kolegama iz Crvene zvezde doprineli da meč bude organizovan na najvišem mogućem nivou i da ne bude nikakvih incidenata.

Podsećamo, Crvena zvezda će u slučaju pobede protiv Kelna izboriti evropsko proleće, dovoljan joj je i remi ukoliko BATE Borisov ne pobedi u Londonu, a u slučaju poraza završiće nastup u Evropi ove sezone.

Komentari