Vučelić misli na žreb: Dajte Arsenal ako će da igra sa drugim timom

Milorad Vučelić i Slaviša Kokeza na utakmici sa Jang Bojsom

Partizan će večeras u Kijevu igrati bez pritiska s obzirom da je već izborio plasman u nokaut fazu Lige Evrope, a ukoliko trijumfuje osvojiće prvo mesto u grupi.

Predsednik Milorad Vučelić polako razmišlja i o žrebu za šesnaestinu finala, a prema njegovim rečima Arsenal ne bi bio loš rival, pod jednim uslovom.

Ako Arsenal ne bude igrao u A postavi onda je to prihvatljivo. Što da ne? Englezi to rade kroz evropske utakmice. Nije tim iz Londona pokazao nešto mnogo do sada. A engleskim klubovima izgleda nije ni stalo do ovog evropskog takmičenja. Nije im ono prioritet. Osobeni su, rekao je Vučelić za Mozzartsport.

Postoji i jedan rival kojeg Vučelić ne bi voleo na žrebu.

Milan bi sada dobro došao, ali ko zna… Pred nama su pripreme. A njih možda krene tokom zime. Teško je proceniti. Pogotovo što ne znamo ko će kako da se pojača. Nama je, trenutno, najvažniji duel sa Dinamom. Ako daš sve od sebe onda u žrebu može da te posluži sreća. U suprotnom, okreće leđa, dodao je prvi čovek crno-belih.

Kada je u pitanju večerašnji duel sa Dinamom, Vučelić bi želeo da ga reši jedan igrač.

Najviše bih voleo da meč u Kijevu reši Suma. Znate sve razloge zbog kojih to kažem. Zasad se nije pokazao. Da li zbog nespremnosti ili nečeg drugog… Možda se nešto dogodi i sa Solomonom. Nisam slučajno izdvojio ta dva imena, zaključio je Vučelić.

Komentari
Advertisements