Vučelić: Dirljiva reakcija Vučića [VIDEO]

milorad vučelić predsednik JSD Partizan

Predsednik Partizana Milorad Vučelić ocenio je da je napad na ekipu TV Partizan u četvrtak u Kijevu bio brutalan i da nema veze sa sportom.

On je dodao da je reakcija predsednika Srbije Aleksandra Vučića odgovorna i dobrodošla.

Predsednik Srbije prethodno je izjavio da će naši državni organi od ukrajinskih vlasti zatražiti privođenje i procesuiranje svih huligana odgovornih za napad na ekipu TV Partizan u Kijevu pred meč sa Dinamom u Ligi Evrope i da će se pomno pratiti njihovi potezi povodom tog slučaja.

– Reakcija predsednika Vučića je za svaku pohvalu, brižna i dirljiva i hvala mu u ime Partizana i svih naših navijača. To je odgovorna reakcija odgovornog čoveka, pokazatelj da je pravi predsednik svih nas, rekao je Vučelić Tanjugu.

Vučelić je dodao da se oseća loše i uznemireno zbog napada na snimatelja i montažera klupske televizije N.P. i N.B.

– Naša ambasada je preduzela korake, uskoro i zvanično. To je bio divljački ispad, brutalan i nema veze sa sportom. Svi smo bili potrešeni, uprava i igrači.

N.P. i F.B. u četvrtak samo nekoliko sati pre utakmice između Dinama i Partizana pretučeni su ispred hotela u kojem je bila smeštena ekspedicija crno-belih, a na sebi nisu čak imali ni obeležja kluba.

Snimak napada na snimatelja i montažera TV Partizan u Kijevu možete pogledati ovde.

 

Komentari
Advertisements