Milojević o dvomeču sa CSKA: Nećemo menjati našu filozofiju

vladan milojević

Crvena zvezda će se u šesnaestini finala Lige Evrope sastati sa CSKA iz Moskve.

Utakmice su na programu u utorak 13. februara u Beogradu i osam dana kasnije u prestonici Rusije.

Strateg crveno-belih Vladan Milojević najavio je da će dobro izanalizirati narednog protivnika u Ligi Evrope, ali da Zvezda neće odstupati od dosadašnjeg recepta, koji je doneo sjajne rezultate u sezoni 2017/2018.

Nemam mnogo utisaka, jer tek nam sledi dublja analiza. U ovoj fazi takmičenja sve ekipe su jake. Ako tražimo dobru okolnost za nas, nešto što smo priželjkivali, to je da naš naredni protivnik ne bude neka ekipa koja je u punom takmičarskom periodu. CSKA iz Moskve ima prekid prvenstva isto kao i mi, pa u tom segmentu neće imati prednost u odnosu na nas. Ozbiljan su protivnik, težak protivnik. Moram da pogledam najpre ekipu CSKA. Gledao sam ih protiv AEK-a u kvalifikacijama, ali moram detaljnije i dublje da ih analiziram. Spremićemo se maksimalno, nećemo menjati našu filozofiju. Daćemo sve od sebe da uz, nadam se, veliku podršku navijača, igramo, borimo se i prođemo dalje, rekao je Milojević, a preneo klupski sajt.

Milojević je dodao da priča o novim pojačanjima još uvek nije na dnevnom redu.

Što se prelaznog roka tiče, ni prvenstvo nam nije završeno. Kada se završi, zajedno sa ljudima iz kluba i sportskim direktorom napravićemo analizu i videćemo šta ćemo menjati u ekipi, dodao je trener Crvene zvezde.

Komentari