Terzić: Realno je da Boaći ode, biće i dolazaka

Mitar Mrkela, Zvezdan Terzić i Vladan Milojević

Crvena zvezda je uzborila plasman u šenaestinu finala Lige Evrope, gde će se sastati sa moskovskim CSKA.

U šampionatu Srbije pred 156. večiti derbi na stadionu u Humskoj, koji je na programu u sredu od 18 časova, crveno-beli beže drugoplasiranom Partizanu devet bodova.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić najavio je da će uprava kluba učiniti sve da napravi respektabilan tim i na proleće, još bolji nego što je bio do sada. Terzić je svestan da će biti teško zadržati Ričmonda Boaćija, ali da Zvezda ima spremnu zamenu.

Učinićemo sve da ekipa na proleće bude još bolja nego što je sada. Biće i odlazaka i dolazaka, ali ne previše. Realno je da ove zime ode Boaći. Međutim, imamo spremnog Pešića koji je jedan od najboljih igrača ove jeseni. Spletom okolnosti i zbog formacije koju smo primenjivali morao je ključne evropske utamice da dočeka sa klupe. Najvažnije je da, ukoliko ode Boaći, imamo Pešića koji će tek na proleće eksplodirati. Spremili smo određena pojačanja i u dogovoru sa Vladanom Milojevićem i Mitrom Mrkelom privodimo kraju dogovore sa četvoricom igrača koji su želja svih nas i mislim da će Crvena zvezda biti jača na proleće nego što je bila ove jeseni, rekao je Terzić, a preneo klupski sajt.

Komentari

1 COMMENT

Comments are closed.