Milojević: Dva detalja odlučila derbi

Vladan Milojević

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević istakao je dva detalja kao ključne za ishod 156. večitog derbija.

– Bez obzira na to kolika je bodovna razlika, u kakvoj su formi večiti rivali, derbi je uvek ravnopravan, šanse su uvek podjednake. Derbi je posebna utakmica, u derbiju ne sme da se kalkuliše. Ja lično ne volim nikada da kalkulišem. Igrali smo sa dva špica, pokušali smo da pobedimo, i Boaći i Pešić su uradili veliki posao ove jeseni. Na kraju je završeno bez pobednika – rekao je Milojević.

Zvezdin trener nije želeo da otkrije koliko je (ne)zadovoljan nakon današnje utakmice.

– Nije bitno da li sam zadovoljan ili nisam, završena je polusezona, igramo od 10. juna i momci su zaslužili da se odmore. Nikada nisam zadovoljan, ni kada pobedimo nisam 100% zadovoljan – rekao je Milojević posle utakmice.

O dešavanjima na utakmici Milojević je rekao:

– Dva ključna detalja su odlučila derbi. Naša šansa u prvom poluvremenu, jer da smo tu postigli gol Partizan bi morao da se otvori i mi bismo imali mnogo više prostora. Drugi detalj je promašena šansa Ožegovića, jer da su postigli taj gol, teško da bismo stigli do gola. Bila je tvrda, borbena utakmica, mnogo više nego što je bila tehnički kvalitetna. Svaki derbi je ovakav, važnost je velika, a igrači su umorni. Čestitao bih svojim igračima na mnogim teškim stvarima koje smo do sada uradili. Napravićemo analizu cele jeseni, odmorićemo se, i čekaju nas pripreme i novi izazovi – zaključio je Milojević.

Komentari

1 COMMENT

Comments are closed.