Vučelić: Kada se Zvezda i FSS svađaju i mire sve ide preko leđa Partizana

milorad vučelić predsednik JSD Partizan

Partizan dočekuje Crvenu zvezdu u 22. kolu Super lige Srbije od 18 časova na stadionu u Humskoj.

Crno-beli zaostaju za liderom devet bodova na tabeli, a predsednik aktuelnog šampiona Srbije Milorad Vučelić zna razlog zbog čega je to tako.

Partizan je sam kriv i odgovoran za ovu razliku u bodovima. U Partizanu mora da se zna da u ovakvom sudijskom odlučivanju i ovakvoj javnosti, on mora uvek da bude spreman da da dva gola više nego što bi sudijskim nepravdama moglo da bude oduzeto. Tu svest, da se ne zavaramo, mi imamo od početka prvenstva, rekao je Vučelić, a preneo Mondo.

Prvi čovek Partizana je naglasio da su sudije najveći problem u srpskom fudbalu.

Sudije su najgori deo srpskog fudbala, a izgleda da se oni ponose time. Oni kao da žele da iz itakmice u utakmicu potvrde taj stav o njima. Sude nakaradno. Neću da kažem da li su potkupljeni ili ne, ali Partizan u tome ne učestvuje. Ukupno poznajem trojicu sudija, a promenio sam sa svim tim sudijama 6, 7 rečenica. Odbijaju video tehnologiju, a sudije, em su neprofesionalne, još i ne vide. Ako je neko potkupljen ili je navijač onda to razumem – ima interes. Ali ako neko ne ume da sudi, onda je problem. Onda ne zna.

Vučelić je naglasio da se sukob Crvene zvezde i Fudbalskog saveza Srbije uvek lomi preko „leđa“ Partizana.

I kad se svađaju i kad se mire pomenuti subjekti to se ide preko leđa Partizana. Oni se svađaju da bi se pomirili. Umesto da imamo heroje igre, ovo se pretvara u ratovanje – ratujete protiv terena, protvničkih igrača, što je normalno, sudija, nemarne fudbalske organizacije, pa se pravi truli mir i to preko leđa Partizana, dodao je Milorad Vučelić.

Komentari
Advertisements