Stojković: Povlačim se iz reprezentacije samo u jednom slučaju

Vladimir Stojković na utakmici u Beču

Golman Partizana i reprezentacije Srbije, Vladimir Stojković, rekao je da je godina na izmaku za pamćenje i najavio jedan razlog koji će ga “naterati” da se povuče iz reprezentacije.

Na osnovu čega bih ja ustupio mesto u reprezentaciji nekom mlađem golmanu posle Svetskog prvenstva? Dok si najbolji treba da igraš, a ako to budem bio ja, braniću i posle Rusije. Ali, dobro, evo obećavam da ću se povući iz reprezentacije ako osvojimo Mundijal, rekao je Stojković, a preneo Tanjug.

Grupa na Mundijalu će biti veoma zanimljiva.

Imamo zanimljivu grupu, Brazil, Švajcarska, Kostarika, atraktivna je, a opet može da se igra. Biće teško, ali veliki je uspeh i što smo se kvalifikovali za Svetsko prvenstvo. Prolazak grupe bi bio isti uspeh kao i odlazak na sam Mundijal. Iz naše skromnosti smo prošli i sve što dalje uradimo biće šlag na tortu. Već sada smo dotakli nebo plasmanom u Rusiju. Ne razmisljam o rivalima, kad dođe vreme baviću se njima, dodao je sjajni čuvar mreže.

Ovu godinu će pamtiti po dve stvari.

Zadovoljan sam, bila je ovo godina za pamćenje. Jedino ostaje žal za kiksevima u prvenstvu, jer smo izgubili bodove u ligi koja nam donosi Evropu. Sigurno da su plasman u eliminacionu fazu Lige Evrope i odlazak na Mundijal dve stvari po kojoj ću pamtiti ovu godinu. Nije moglo bolje, zaključio je Stojković.

Komentari