Milojević zagonetan po pitanju pojačanja i njegovog novog ugovora

vladan milojevic protiv kelna

Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se na zasluženom odmoru, a pripreme za prolećni deo sezone započeće 9. januara.

Dolaskom trenera Vladana Milojevića crveno-beli su doživeli preporod. Zvezda je izborila plasman u šesnaestinu finala Lige Evrope, a u Super ligi Srbije lider je na tabeli sa devet bodova viška u odnosu na Partizan.

Navijači Crvene zvezde sa nestrpljenjem očekuju zimski prelazni rok. Veliki broj fudbalera se povezuje sa Zvezdom, a Milojević je u razgovoru za Mondo istakao da će dolasci zavisti od odlazaka igrača.

Mnogo imena je u opticaju, što tačnih što netačnih. Za novinare je prelazni rok uvek primamljiva tema. Ono što je sigurno, jeste da ćemo dovoditi u zavisnoti od odlazaka. Za sada još nije bilo odlazaka i ne verujem da će se išta znati do početka prelaznog roka. Uvek je dobro imati kvalitetnu i zdravu konkurenciju, jer se dešavaju nepredviđene stvari. Drugi deo prvenstva je mnogo teži nego prvi. Ako je neki igrač dobar i može da pomogne timu, zašto ne bi došao, rekao je Milojević za Mondo.

Zvezdin strateg još uvek nije potpisao novi ugovor, iako je generalni direktor kluba iz Ljutice Bogdana Zvezdan Terzić naglasio da na stolu ima blanko ponudu. Milojević je ostao zagonetan po tom pitanju.

Što se tiče trenerskog posla, nikad se ne zna unapred. Ne znači vam da imate ugovor, a i da ga nemate. Dešavaju se stvari koje ne možete da planirate, dodao je Vladan Milojević.

Komentari