Milojević između Zvezde i Olimpijakosa

vladan milojević

Trener Crvene zvezde, Vladan Milojević, još uvek nije potpisao novi ugovor sa crveno-belima, a tu činjenicu evropski klubovi tumače kao signal da krenu “u lov” na šefa struke beogradskog kluba.

Milojević je za samo šest meseci uveo red u tim Crvene zvezde, a prema navodima Mozzartsporta, koji se poziva na grčke medije, istu nadu ima i Olimpijakos, koji ove sezone pruža partije koje su daleko od njegovog nivoa.

Olimpijakos su u poslednjih šest meseci vodila dvojica trenera, počeo je Besnik Haši, nasledio ga je Panajotis Lemonis, a i pored lošijih igara pirejski klub ima bod prednosti u odnosu na AEK i PAOK i dva boda više od Atromitosa.

Lemonis je navodno dobio ultimatum od čelnika kluba da mora da osvoji titulu ukoliko želi da nastavi sa poslom, ali je srpski stručnjak već neko vreme u fokusu bratskog kluba i, kako piše grčka štampa, sigurno će jednog dana stići u Pirej.

Milojević je punih deset sezona igrao u Grčkoj, a prošle sezone je kao trener ostvarivao sjajne rezultate sa Panioniosom.

Komentari