Kaka dobija fotelju u Milanu!

Kako prenose italijanski mediji tek penzionisani fudbaler Rikardo Kaka bi vrlo brzo mogao da se vrati u Milan, ovoga puta u funkciji rukovodioca.

35-godišnji Kaka je za vikend saopštio da je u Orlando Sitiju završio sa aktivnim igranjem, a odmah je stigla i ponuda Milana, koji sjajnog Brazilca želi na nekoj od funkcija u klubu.

Kaka je za klub sa “San Sira” igrao u periodu od 2003-2009. i ponovo 2013/14, gde je osvojio ukupno pet trofeja – Seriju A (2004), Superkup Italije (2004), Ligu šampiona (2007), Superkup Evrope (2007) i FIFA Svetsko prvenstvo klubova (2007). Takođe, nagradu za najboljeg fudbalera na svetu Zlatnu loptu je poneo 2007. godine.

Da bi ponovo mogao u Milan, potvrdio je izvršni direktor rosonera Marko Fasone.

“Pre 15 dana sam razgovarao sa Kakom i njegovim ocem. Razmenili smo ideje o budućnosti, o tome kako vidimo klub. Kaka je rekao da će odlučiti za mesec dana. Razgovaraćemo do Božića, ne da bismo čestitali praznike, već da bismo videli može li bajka da se nastavi, rekao je Fasone.

Milan se trenutno nalazi u rezultatskoj krizi, pošto posle 17. kola zauzima osmo mesto na tabeli Serije A sa 24 boda. Nedavno je smenjen i trener Vinćenco Montela, a došao je Đenaro Gatuzo.

Komentari