Murinjo ima predlog za “staru damu”

Žoze Murinjo

Trener Mančester Junajteda Žoze Murinjo već razmišlja o letnjem prelaznom roku, kada planira da napravi rekostrukciju tima i krene po trofej u Premijer ligi.

Zimski je mnogo bliže, pa će Portugalac pokušati več sada da završi jedan veliki posao.

Murinjo je spremio listu fudbalera na koje ne računa i pokušaće da njihovom prodajom oslobodi budžet za kupovinu jednog ekstra pojačanja. Do tada, ”posebni” namerava da od Juventusa kupi beka Aleksa Sandra, a za njega je spreman da ponudi Henrika Mkitarjana i određenu svotu. Jermenski reprezentativac je stigao u Junajted kao veliko pojačanje 2016., ali sve ređe dobija priliku u startnoj postavi, pa bi Portugalac želeo da jednim udarcem ubije dve muve, ratosilja se nepotrebnog igrača, a dovede onog koji mu je, po njegovom mišljenju, neophodan.

Videćemo kako će reagovati šampion Italije, pošto je za njihovog levog beka zainteresovan i Čelsi, koji planira da ponudi 60 miliona evra. ”Stara dama” je ranije bila zainteresovana za Mkitarjana, ali im on sada nije neophodan, pa će se verovatno pre odlučiti za novac, sa kojim će moći da kupe ono što im je potrebno.

Mkitarjan je igrao malo ove sezone, a u poslednjih devet mečeva, čak osam puta je bio van protokola.

Komentari