Kokeza: Najbolja godina u poslednje dve decenije [VIDEO]

Detalj sa dodele Zlatne lopte

Fudbalski savez Srbije je na svečanosti koja je održana u hotelu Kraun Plaza, uručio nagrade Vladimiru Stojkoviću i Vladanu Milojeviću, kao najboljem igraču i treneru u 2017. godini.

Predsednik FSS Slaviša Kokeza je, tom prilikom, u prigodnom govoru, istakao da je godina na izmaku za srpski fudbal bila najuspešnija u poslednje dve decenije.

– Velika mi je privilegija da ispred vas mogu da podelim zadovoljstvo u godini koja je najbolja u prethodne dve decenije. Srbiju smo vratili gde pripada. Odlazak u Rusiju je početak kontinuiteta dobrih rezultata, a naša obaveza je da to obezbedimo. Dovoljno je pogledati gde se nalazi mlada reprezentacija, ali i uspesi Zvezde i Partizana u Evropi na kojima im čestitam. Ova godina je po mnogo čemu najuspešnija, rekao je Kokeza.

On je dodao da je kada je dolazio na funkciju postavio četiri cilja – privatizacija, Nacionalni stadion, Administrativna zgrada i plasman na Mundijal.

– Radili smo mnogo na poboljšanju uslova fudbala širom Srbije. Zahvaljujem se Zoranu Lakoviću zbog koga ja stojim sada ovde i zbog čega imamo dobre odnose sa UEFA. U narednoj godini želim da nastavimo sa uspesima
, poručio je Kokeza.

Pogledajte izjavu najboljeg trenera u 2017. godini, Vladana Milojevića.

Pogledajte izjavu najboljeg srpskog fudbalera u 2017. godini, Vladimira Stojakovića.

Komentari