Paulo Dibala napušta Juventus?!

Dybala odlazi iz Juventusa PSG nagadanja transfer

Zimski prelazni rok otvara se 1. januara Nove godine, ali klubovi širom Europe su već sada prilično zauzeti planiranjem i započinjanjem pregovora s potencijalnim pojačanjima.

Najveća novost u Italiji je potencijalni odlazak Paula Dibale iz Juventusa. Argentinac je u poslednje vreme više vremena proveo na klupi za rezerve nego na terenu, a da to nije samo zbog loše forme postalo je jasno nakon najnovije informacije o putovanju njegovog brata u Pariz.

Naime, Mariano Dibala, brat Juventusove fudbalske zvezde Paula, pre nekoliko dana otputovao je u Pariz kako bi se susreo s predstavnicima Pari Sen Žermena. Corriere dello Sport izveštava da je transfer Nejmara u Real Madrid na leto gotovo sigurna stvar, pa uprava PSGŽ-a Dibalu vidi kao njegovog naslednika.

Nejmar će ići u Real Madrid i ti si taj koji će ga zameniti, navodno je rekao Mariano bratu Paulu preko telefona, tvrde spomenute novine.

Parižani u letnjem prelaznom roku moraju platiti 166 miliona evra za Kilijana Mbapea, ali to ne bi trebalo da ih uspori na fudbalskom tržištu .

Nagađa se da su Parižani pripremili 170 miliona evra za veznjaka Lacija, Sergeja Milinkovića-Savića. Super agent Horhe Mendeš stoji iza ovog transfera, a vodeća ekipa Lige 1 reprezentativca Srbije vidi kao dugoročnu zamenu za veterana Tijaga Motu.

Što se tiče Dibale, nema sumnje će se tu puno još pitati njegov sadašnji klub Juventus, koji će ga prema prvim informacijama, teško pustiti ispod 200 miliona evra!

Komentari