Madriđani sprovode plansku rekonstrukciju

fudbaleri atletiko madrida

Madridski Atletiko završio je takmičenje u Ligi šampiona i preostaje mu da nešto napravi u Ligi Evrope, dok je u španskom prvenstvu prednost Barselone tolika, da je iluzorno očekivati da se još neko uključi u trku za prvaka.

Zato “jorgandžije” smatraju da je pravi trenutak za rekonostrukciju tima. Od narednog meseca u timu Atletika zaigraće Vitolo i Dijego Kosta koji će steći pravo igranja, nakon isteka suspenzije madridskom klubu za dovođenje novih igrača.

Ova dvojica fudbalera letos su potpisali ugovore, Vitolo je prvi deo sezone proveo u Las Palmasu kao pozajmljen igrač, dok je Kosta samo trenirao sa budućim saigračima. Njihovim dolaskom Atletiko će renovirati tim.

Na drugoj strani, biće i odlazaka. Lusijano Vijeto odlazi na pozajmicu u Sporting, što je već dogovoreno, dok će klub, po svemu sudeći, napustiti i Janik Karasko. Za Belgijanca se interesuju Bajern i nekoliko klubova iz Premijer lige. Očekuje se da će Antoan Grizman u julu otići u Barselonu, što znači da će jedan od najboljih španskih klubova doživeti totalnu rekonstrukciju tima već u prvoj polovini naredne godine.

Komentari