Stiglo izvinjenje svetskog šampiona zbog video klipa

Hamilton

Vozač ekipe Mercedesa i svetski šampion Formule 1, Luis Hamilton, izvinio se zbog video snimka koji je objavio na svom Instagram profilu pre nekoliko dana koji je nakon negativnih komentara, obrisao.

Na snimku se nalazi Luis u prvom planu, dok je iza njegov nećak obučen u roze haljinicu, a u ruci drži ,,čarobni štapić”.

Hamilton je u jednom trenutku u krupni plan ubacio dečaka i rekao mu da dečaci ne nose ženske haljinice, a potom ga upitao: ,,Zbog čega nosiš haljinicu za princeze? Da li je to ono što si dobio za Božić?”, a mališan se smejao.

Odmah je osuta paljba na aktuelnog svetskog šampiona u Formuli 1, pa su ljudi iz dečijih organizacija redom komentarisali: ,,Razočaravajuće je to što čovek tolikog publiciteta na društvenim mrežama koristi taj publicitet da posrami malo dete!”

Hamilton je poslao izvinjenje na svom zvaničnom Tviter profilu, gde je rekao da su njegove reči bile neprikladne i da nije želeo da povredi bilo koga, kao i da voli način na koji se izražava njegov nećak i da bi tu slobodu trebalo da ima svako od nas.

Komentari