Predsednik Borusije: ,,Obamejang je mentalno uništen…”

Obamejang

Predsednik Borusije iz Dortmunda, Rejnhard Raubal pričao je za magazin ,,Kiker” o njihovom najboljem napadaču, Pjer-Emeriku Obamejangu, rekavši da je Gabonac ,,mentalno uništen ponudama”, koje svakodnevno stižu na adresu tog kluba.

Nije tajna da se mnogobrojni klubovi interesuju za najboljeg strelca Borusije Dortmund. Otkako je stigao iz Sent Etjena, Obamejang je jedan od najboljih napadača Bundeslige.

Spekulisalo se da je on želeo odlazak letos i da je Milan stajao prvi u redu, ali to se nije dogodilo.

Predsednik kluba Rejnhad Raubal, pričao je o njegovom trenutnom ponašanju.

– Oba je zadovoljan, ima smisla za humor i stalno je nasmejan. Ukoliko pogledate cifre koje se povezuju sa njegovim imenom i koje su mu nuđene, morate da shvatite zbog čega je u jednom trenutku bio mentalno uništen time. Nismo mi krivi što on danas ne zarađuje toliki novac, jer smo blokirali njegov transfer, već je to ponašanje klubova koji su imali ulogu oko njegovog eventualnog transfera, kaže Raubal.

Ove sezone, Obamejang je na 15 utakmica postigao 13 golova u Bundesligi i trenutno je na kontu od 98 ligaških golova za Borusiju i očekuje se da uskoro obeleži jubilej od 100 pogodaka.

On je ranije ove sezone bio suspendovan od tadašnjeg trenera Pitera Boša zbog svađe i odmah su se pokrenule nove spekulacije oko njegovog odlaska.

Komentari