Jokanović srećan zbog interesovanja madridskog Reala

Slaviša Jokanović

Slaviša Jokanović, nekadašnji fudbaler i trener Partizana, već godinama uspešno radi na Ostrvu. Sa ekipom Votforda ušao je u Premijer ligu, a malo je nedostajalo da to ponovi i prošle sezone sa Fulamom, čiji je menadžer i sada.

Srpski trener prokomentarisao je vest da se za mladog igrača Fulama Rajana Sesenjona interesuje, ni manje ni više, nego prvak Evrope, madridski Real.

Jokanović ističe da je Sesenjon odličan igrač iako ima samo 17 godina i da bi u budućnosti klub sa Krejven kotidža mogao lepo da profitira na njegovoj prodaji.

Zanimanje Reala za Sesenjona je odlično i za njega, ali i za klub. Naravno da se i ja radujem kada su moji igrači na radaru velikih klubova. Voleo bih da ostane, ali ne odlučujem ja o tome. Mislim da je on pametan momak i pored samo 17 godina, kao i ljudi oko njega i da će napraviti pravi potez. Odigrao je više od 50 utakmica u Čempionšipu i pored toga što još nije punoletan. Siguran sam da je pred njim sletla budućnost, bez obzira da li ostane kod nas, što bih voleo, ili ode negde, rekao je srpski stručnjak za Mundo deportivo.

Fulam je trenutno tek na 11. mestu u Čempiošipu i predstoji mu grčevita borba da se domogne jednog od mesta koje vodi u doigravanje.

Komentari