Obradović se izjasnio o povratku u Partizan

Ivan Obradović u dresu Anderlehta

Nekadašnji fudbaler Partizana, Ivan Obradović, dobro bi došao aktuelnom timu crno-belih.

Tokom dana pojavila se informacija se informacija da reprezentativni bek menja klub i to je bilo dovoljno za početak priča o povratku u Humsku već ove zime.

Ne znam iskreno odakle je to krenulo i zašto me sele u Partizan kada sam sasvim zadovoljan statusom u svom klubu. Da se razumemo, Partizan je moja kuća, klub koji volim i za koji navijam, ali imam stabilan ugovor i stvarno nije momenat za povratak. Jednog dana svakako planiram da se vratim, ako me Partizan bude tada želeo, ali sada ne. Nisam iskreno ni razmišljao na tu temu, rekao je Obradović za Blicsport.

Obradović je tokom jesenjeg dela sezone pratio igre crno-belih.

Pratim ja Partizan kada god mogu, ova sezona je bila zaista posebna. Veliki je uspeh prezimiti u Evropi u takvoj konkurenciji. Ali ništa tu nije slučajno. Gradili su tim od starta sezone, doveli su pravog trenera kojeg dobro poznajem i zbog koga mi je jako drago što je uspeo. Biću svim srcem uz njih kada budu igrali sa Plzenom, dodao je defanzivac.

Dileme neće biti ukoliko bi Obradović dobio poziv Miroslava Đukića.

Ne, ne… Sve što mogu je da mu poželim sreću u nastavku sezone. Mi se dugo poznajemo, u dobrim smo odnosima i zaista ga cenim, ali ni njegov poziv ne bi promenio moj stav, a to je da nije trenutak za povratak, zaključio je Obradović.

Komentari