Replika Terzića: Kokezinim odlaskom krenula renesansa Crvene zvezde

Zvezdan Terzić i Slaviša Kokeza

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza istakao je da je Fudbalski savez Srbije pomogao Crvenoj zvezdi sa 800 hiljada evra kako bi izbegla kaznu prilikom monitoringa od strane UEFA.

Takođe, Kokeza je nastavio “rat” sa generalnim Zvezdanom Terzićem naglasivši da je razlika između njih dvojice što on živi za fudbal a generalni direktor Crvene zvezde živi od fudbala.

Vrlo brzo je replicirao i Terzić istakavši da je Kokezinim odlaskom klub iz Ljutice Bogdana procvetao.

Gospodin Kokeza ne može da podnese da je njegovim odlaskom iz Crvene zvezde krenula renesansa našeg voljenog kluba. On nije bio dorastao odgovornom zadatku i narod ga je oterao iz našeg kluba. Ostavio je Zvezdu u ruševinama sa velikim dugovima, devastiranom infrastrukturom i izgubljenom UEFA licencom, rekao je Terzić, a prenela agencija Tanjug.

Terzić je podsetio na sve uspehe Crvene zvezde u ovoj sezoni.

Crvena zvezda ove godine igra sezonu snova, najuspešniju u poslednjih 25 godina, igramo UEFA ligu u prolećnoj fazi, jesenji šampioni smo sa devet bodova prednosti u odnosu na večitog rivala, ukupan dug kluba je prepolovljen, infrastrukturni radovi su svuda oko stadiona, napravljen je novi trening kamp za omladinsku školu. Vratilo se poverenje u Crvenu Zvezdu, euforija i zadovoljstvo je među našim navijacima. Gospodin Kokeza, odnosno njegova sujeta ne može to da podnese i koristi svaki dostupan mehanizam da nanese štetu Crvenoj zvezdi.

Takođe, Zvezdin direktor je najavio da će klub odgovoriti na Kokoezine izjave nakon novogodišnjih i božićnih praznika.

Umesto da se u svom novogodišnjem intervjuu bavi svojim poslom on se bavi Crvenom zvezdom i plasira neistine za koje svi sportski ljudi znaju da su notorne laži. Ne želimo da ljude u ovim novogodišnjim praznicima opterećujemo glupostima već da im poželimo sreću, a Kokezi ćemo na njegove laži odgovoriti kada dođe vreme, dodao je Zvezdan Terzić.

Komentari