Gorecka šalje Džana u Juventus?

Gorecka

Fudbaler Liverpula, Emre Džan, mogao bi karijeru da nastavi u Juventusu već u januaru, ukoliko ,,crveni” uspeju da dogovore transfer Leona Gorecke iz Šalkea, pišu italijanski i nemački mediji.

Liverpul nije tim koji je poznat po velikom brojem transfera tokom zimskog prelaznog roka, ali u ovom koji nam sleduje, stvari bi mogle da budu drugačije.

Jirgen Klop je već realizovao jedan transfer. Virdžil van Dajk je za 75 miliona funti stigao na ,,Enfild” i od 1. januara naredne godine moći će da zaigra u crvenom dresu. Međutim, Liverpul tu ne planira da se zaustavi.

Ukoliko dogovore transfer nemačkog reprezentativca, Leona Gorecke iz Šalkea, Emre Džan će biti slobodan da u januaru ode u Juventus, koji je ozbiljno ,,zagrizao” da veznog fudbalera dovede u svoj tim, ako ne sad, onda na leto, pošto Džanu ističe ugovor na kraju sezone.

Pominje se cifra od 5 miliona evra, što je u današnjem fudbalu jeftina cena za fudbalera kakav je Emre Džan i Juventus bi ponovo mogao da odradi neverovatan transfer.

Komentari