Novogodišnji poklon za ,,Delije”: Kanga ostaje do leta!?

gelor kanga fudbaler crvene zvezde

Zvezdini stranci na ceni su ove zime i to ne treba da čudi, s obzirom na to kakve su partije pružali i oni, ali i čitav tim ,,crveno-belih” u jesenjem delu sezone.

Ono o čemu se svakodnevno piše jesu odlasci Ričmonda Boaćija, Damijena Le Taleka, Gelora Kange i kapitena, Mičela Donalda.

Kako je odlazak Boaćija neminovna stvar, ostanak Gelora Kange bi ipak mogla da bude realnost i to je ono što treba da raduje navijače Crvene zvezde.

Kangi ugovor ističe na kraju sezone i ovo je ,,poslednji voz” da Zvezda izvuče nešto iz njegovog transfera, ali kako sada stvari stoje, Gabonac će potpisati novi ugovor, što će mu podići cenu i zadržati do leta, pa će u taboru aktuelnog lidera domaćeg šampionata, zadovoljno trljati ruke.

Pojačanja koja su trebala da stignu u zamenu za Gelora Kangu, Mirko Ivanić iz BATE Borisova i Filip Đuričić iz Sampdorije nisu u ovom trenutku realne opcije, pre svega zbog obeštećenja koje se traži za njih.

Zvezdina ,,osmica” ima interesovanje iz Kine i tamo bi mogao da zaradi veliki novac, ali velika je verovatnoća da će tamnoputi kreator igre ostati na stadionu ,,Rajko Mitić” do leta 2018.

Komentari