Alimpijević: Želimo da nastavimo u dobrom ritmu

Dušan Alimpijević

Košarkaši Crvene zvezde u utorak će odigrati prvu utakmicu u 2018. godini.

U Beograd stiže Olimpija iz Ljubljane, a trener Dušan Alimpijević želi da njegova ekipa novu godinu počne onako kako je okončala prethodnu.

Želimo da nastavimo u dobrom ritmu i u sklopu priprema za sve što nas očekuje u januaru. Stiže utakmica sa Olimpijom, ekipom koja se možda nalazi u slabijoj formi nego na početku sezone, ali se u svakom slučaju radi o timu koji je u prvom delu igrao dosta dobrih utakmica. Bodovi koje želimo na početku Nove godine, zavise od našeg pristupa i ovaj meč može da bude i dobar uvod u Žalgiris i meč koji igramo 5. januara, kada će nam biti tek pet punih meseci od trenutka kada smo se okupili pred novu sezonu. Pozivam navijače da dođu u dvoranu “Aleksandar Nikolić” i pruže nam podršku pred velike izazove koji nam slede, rekao je Alimpijević, a preneo klupski sajt.

Na sličan način utakmicu je najavio i Nemanja Dangubić.

Važan meč, za početak Nove godine. Dobro smo okončali prethodnu, sada i novu želimo da otvorimo pobedom. Kao što često kažem, moramo da odigramo čvrsto, dobro u odbrani, da iz toga pravimo lake poene u napadu. Ulaz u dvoranu je slobodan i nadam se da će Zvezdaši doći u lepom broju da nas podrže pred seriju zaista teških mečeva koji nam slede već narednih dana, Žalgiris, Budućnost, Anadolu Efes u Istanbulu, rekao je Dangubić.

Utakmica Crvena zvezda – Petrol Olimpija na programu je u utorak, 2. januara od 19 časova, a ulaz će biti slobodan.

Komentari