Boaći se prisetio dolaska u Zvezdu: Rečeno mi je da moram odmah da idem

Ričmond Boaći

Napadač Crvene zvezde, Ričmond Boaći, iza sebe ima najbolju godinu u karijeri, a to mu je donelo nagradu za najboljeg fudbalera Superlige u izboru Večernjih novosti.

Reprezentativac Gane se u razgovoru za ovaj list prisetio dolaska u Crvenu zvezdu, za koji je rekao da je bio iznenadan.

Dolazak u Srbiju je bio iznenadan. Menadžer mi je posle meča sa Veronom rekao da imam poziv Zvezde i da moram odmah da idem. Verovao sam mu, znao sam malo o klubu. Samo da je osvojio Kup šampiona i da je u top dva kluba u Srbiji, nisam postavljao dodatna pitanja. Imao sam u januaru i ponudu iz Španije, ali dolazak u Beograd se vrlo brzo pokazao kao najbolji potez u mojoj dosadašnjoj karijeri, rekao je Boaći.

Postigao je 39 golova za Crvenu zvezdu, ali dva se izdvajaju.

Iskreno, najdraži mi je gol protiv Kelna u Nemačkoj, a odmah iza njega ovaj poslednji, izjednačujući protiv Partizana. On je najemocionalniji zbog radosti koje smo doneli navijačima. Postizao sam mnogo golova, ali biti strelac u derbiju je nešto posebno, a ja sam to osetio na oba stadiona. Ne delim utakmice, svaka ima svoju draž, dodao je napadač crveno-belih.

Za sada još uvek ne zna gde će igrati na proleće.

Iskreno, ne znam i ne opterećujem se. Ukoliko se Crvena zvezda složi sa transferom ja ću otići. Dok se to ne dogodi ja se spremam za nastavak sezone i za borbu za trofeje. Poštujem moj ugovor, ali isto tako spreman sam za sledeći korak u karijeri. Ovo je Zvezdina sezona, Partizan baš ništa ne može da utiče da ne osvojimo duplu krunu, zaključio je Boaći.

Komentari