Ražnatović: Ništa protiv crno-bele populacije, jedan uslov potreban za saradnju

miško ražnatović

Rade Zagorac uprkos velikoj želji nije prešao u Partizan, a njegov menadžer Miško Ražnatović, otkrio je važne detalje iz pregovora sa crno-belima.

Jedan od najuticajnijih evropskih menadžera rekao je da novac nijednog trenutka nije bio problem i da nema ništa protiv crno-bele populacije.

Zagorac je, kao što je rekao na TV Arena, imao žarku želju da dođe u Partizan. Moja je bila čak i veća, jer sam najpre smatrao da je to bila odlična opcija za njega. Takođe želeo sam da pokažem da zaista nemam ništa protiv crno-bele populacije i da čim uspostave normalno funkcionisanje kluba, spreman sam da saradnju vratim na pređašnji nivo. Sa dolaskom novog predsednika, zaista deluje da će se to dogoditi koliko narednog leta. U pregovorima novac nikada nije bio problem. Partizan je ponudio 12.000 evra mesečno, jer je to bio maksimum i Rade je to odmah prihvatio, s obzirom da novac nije imao nikakvu ulogu, rekao je Ražnatović za B92.

Finansijska strana nijednog trenutka nije bila presudna u pregovorima.

Da je ponuđeno i manje od tog iznosa, on bi takođe prihvatio. Ovo je prvi put da govorim o novčanim elementima pregovora, ali zaista bih želeo da skinem tu etiketu traženje velikog ugovora od strane igrača. Problem je bila dužina ugovora i pregovori su tu zastali, da bi u jednom trenutku se i to praktično otklonilo. Međutim, u tom trenutku su se dogodile neke stvari, o kojima ne bih želeo da govorim, koje su prouzrokovale razočaranje kod igrača, i promenu odluke, odnosno želju da se karijera nastavi u Evropi, dodao je Ražnatović.

Pojasnio je i kako je došlo do saradnje sa Betisom.

Dugo je pauzirao i morali smo da prihvatimo prvu ponudu, koja se pojavila, a to je bio Betis. I njemu i meni je žao što je transfer propao, ali jednostavno imajući u vidu Radetovu senzibilnost, nije bilo moguće da se stvari dovedu do kraja, zaključio je poznati menadžer.

Komentari