Na Enfild stigla ponuda za Lazara Markovića

Lazar Marković

Srpski reprezentativac nije letos promenio sredinu, ostao je u Liverpulu, ali to, očigledno, nije bio dobar potez. Jirgen Klop nije računao na bivšeg igrača Patizana, a teško da bi u nastavku sezone popularni Markec provodio više vremena na terenu.

Problem je cena koju su ”redsi” odredili za brzonogog napadača, a ona je glasila 20 miliona evra, koliko su ga oni platili Benfiki. Govorilo se i o povratku Markovića u Humsku, ali crno-beli ni u snu ne mogu da izdvoje toliki novac, a Liverpul nije voljan da igrača pošalje na pozajmicu ni u jedan klub, pa tako ni u Partizan.

Ipak, ponuda za Lazara Markovića ima, pa treba očekivati da će ove zime promeniti klupske boje. Po engleskim medijima, najizdašniji su Kinezi, a ime kluba koji je spreman da izdvoji oko 10 miliona funti, nije saopšteno.

Mediji na Ostrvu spekulišu da bi to moglo da zadovolji čelnike kluba sa Enfilda i da će Marković biti prodat Kinezima, ali je pitanje koliko se njemu, u ovom trenutku, ide u Kinu. Pored tima iz najmnogoljudnije zemlje, za Lazara Markovića se interesuje i član Čempionšipa, ekipa Hala u kojoj je igrao prošle sezone. ”Tigrovima” ne ide najbolje u drugoj po rangu engleskoj ligi i rešenje vide u krilnom napadaču Liverpula.

Komentari